Offerte Calculator
 Akoestische Spuitpleister

 Sinds 2006 heeft Renova een nieuwe applicatie toegevoegd. Namelijk het aanbrengen van akoestische spuitpleister. Deze spuitpleister heeft als voordeel dat het geluisisolerend werkt maar ook een hoge isolatiewaarde heeft. Bovendien is het een decoratieve pleister die veel toegepast wordt in zwembaden, bibliotheken, restaurants, flatgebouwen en liftschachten.

Deze applicatie kan in verschillende diktes worden aangebracht waarbij gelet moet worden dat hoe dikker de laagdikte hoe beter de toepassing werkt.

Het belangrijkste aspect van akoestische spuitpleister is dat het brandvertragende werking heeft waardoor de veiligheid vergroot.

Akoestische spuitpleister reduceert de galm met 20 tot 35%. Door de speciale luchtstructuur breekt de geluidsweerkaatsing af. De standaardkleur is gebroken wit en voor grotere projecten is evt. de akoestiche spuitpleister op kleur leverbaar.


Projekten:

Geluidsstudio Tilburg

Liftschachten geluidsreductie

Opnamestudio Fragment

 

Wilt u meer weten over het toepassen van akoestische spuitpleister, neemt u dan gerust
contact met ons op info@renovastuc.nl


Kies uit bovenstaand menu of zoek op een trefwoord op deze site

11
10
9
8
7

Renova stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in moderne wandafwerkingen. Door gebruik te maken van alleen hoogwaardige produkten van Strikolith© is een
perfecte afwerking gegarandeerd!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen

Mail of bel ons voor een afspraak
 

Copyright ©2003
Renova Stucadoorsbedrijf
All rights reserved

Home          Adverteren          Algemene voorwaarden       Links        Partners          Sitemap