Offerte Calculator
 

TRAVERTINE

  Travertine is een gestructuurde afwerking waarmee een uitzonderlijk effect gecreerd kan worden. Deze unieke Italiaanse wandafwerking kan in ieder gewenste kleur worden toegepast.
Door het gebruik van kalk en marmer is Travertine een...........

meer informatie

BETONLOOK / CONCRETE

  Met Betonlook van Frescolori wordt het effect gekregen van een Betonlook wand. Bovendien is betonlook in alle kleuren leverbaar en uitstekend toepasbaar in natte ruimtes zoals badkamers, toilets en keukens.

meer informatie

DRAGGED

  Met Dragged wordt het effect van een lederlook effect gecreerd wat een zeer exclusieve uitstraling geeft. Ook dragged is er in alle kleuren en bovendien ook in brons, zilver en goldlook.

meer informatie


SMOOTH

  Smooth is een steenachtige afwerking die niet van echt te onderscheiden is. Hiermee krijgt u het effect van een eeuwenoude romeinse muur! Smooth is in alle kleuren verkrijgbaar.

meer informatie

SPATULATA

  Spatulata is een veelgebruikte Italiaanse afwerking waarmee een gemarmerd glanseffect verkregen wordt. De mogelijkheden zijn onbeperkt zoals schouwen, zuilen maar ook wanden en plafonds.

meer informatie


STONE

  Met Stone wordt het effect van Granito gecreerd. Deze kalkpleister met marmer heeft ook een goudkleurig toevoeging met een glinsterend effect! Door het lichtval krijgt men een exclusieve wandafwerking. In alle kleuren leverbaar.

meer informatie

STRUCTURE

  Structure heeft steenlook uiterlijk en door zijn open structuur een adembenemend effect. In speelse kleuren zoals paars, grijs gecombineerd heeft een wand al snel een unieke uitstraling.
Deze Italiaanse afwerking is in alle kleuren leverbaar.

meer informatie
Kies uit bovenstaand menu of zoek op een trefwoord op deze site

11
10
9
8
7

Renova stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in moderne wandafwerkingen. Door gebruik te maken van alleen hoogwaardige produkten van Strikolith© is een
perfecte afwerking gegarandeerd!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen

Mail of bel ons voor een afspraak

Copyright ©2003
Renova Stucadoorsbedrijf
All rights reserved

Home          Adverteren          Algemene voorwaarden       Links        Partners          Sitemap