Offerte Calculator
 

PERFECTINO COATINGS

  Vanaf 2010 maken wij gebruik van Perfectino coatings die ons de beste produkten levert voor het maken van exclusieve vloeren.
Onder de naam RENOVA FLOORS bieden wij verschillende soorten vloerafwerkingen aan zoals Betonlook vloeren, Stone vloeren, Creatina vloeren. Dit zijn traditionele minerale vloeren die op ambachtelijk wijze worden aangebracht. Voor iedere toepassing kunnen wij u een vloer aanbieden, of het nu een badkamer, toilet of woonkamer vloer is.
Al deze vloeren zijn kras-/stootvast en zijn waterbestendig!
Voor een exclusieve vloer kiest u RENOVA FLOORS.


 

Bron: Perfectino coatings

Ondergrond
De ondergrond dient droog, schoon en stofvrij te zijn. Perfectino Stone & Creatina kunnen op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht. ( voor hechting maken wij gebruik van primers).

Aanmaak
Perfectino Stone & Creatina worden dmv kleurpigmenten door ons op kleur gebracht. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk echter is het NIET mogelijk om een excacte RALkleur te maken.

Eerste bewerking
-
De eerste laag van 2-3 mm wordt dmv een pleisterspaan handmatig aangebracht. Door de hand van de applicateur kan hiermee al een tekening of het bonte effect gerealiseerd worden. Na enkele uren droogtijd wordt de 2e laag aangebracht op dezelfde wijze.

Tweede bewerking
- Nadat de vloer 24 uur gedroogt heeft is deze klaar om afgewerkt te worden. Door het gebruik van een excentrisch schuurmachine wordt de vloer glad geschuurd en worden spaanslagen weggepoetst. Hierna onstaat een volkomen glad oppervlak wat direct beloopbaar is.

Eindafwerking
- De vloer kan desgewenst afgewerkt worden met een Stonewax of ingewassen worden met olijfoliezeep.
Ook kunnen we de vloer afwerken met een kunstmatige sealer Topcoat waarmee de vloer gegarandeert 5 jaar kras-/slijtvast blijft. De vloeren zijn zeer makkelijk in onderhoud.


Kies uit bovenstaand menu of zoek op een trefwoord op deze site

11
00
9
8
7

Renova stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in moderne wandafwerkingen. Door gebruik te maken van alleen hoogwaardige produkten van Strikolith© is een
perfecte afwerking gegarandeerd!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen


Mail of bel ons voor een afspraak


 

Copyright ©2003
Renova Stucadoorsbedrijf
All rights reserved

Home          Adverteren          Algemene voorwaarden       Links        Partners          Sitemap