Offerte Calculator
 


SPACKSPUITEN

  Spackspuiten is een relatief goedkope oplossing voor de afwerking van plafonds. Deze toepassing die voornamelijk in de utiliteitsbouw gebruikt wordt is voor de partikuliere huizenbezitter een goed alternatief. Deze korrelige decoratieve afwerking is in alle kleuren leverbaar en standaard wordt gebruikt gemaakt van gebroken wit.
Prijzen per M2 al vanaf €8,00 !

meer informatie


LIJSTEN & ORNAMENTEN

  Voor een decoratieve afwerking van plafonds, beschikt Renova over een groot assortiment aan lijsten & ornamenten. Deze geven uw plafond een geheel uniek karakter. Binnenkort is op deze site het volledige assortiment te bekijken.

offerte aanvragen


SCHUURWERK

  Deze vochtregulerende decoratieve afwerking kan worden aangebracht zowel fijn als grof. Deze zgn. wolkeffect wordt verkregen door het aanbrengen van een handgips met zandkorrel. Standaard is deze kleur wit. Wil men schuurwerk op kleur klik dan hier voor info.

offerte aanvragen


PLEISTERWERK

  Voor het aanbrengen van een afwerkingslaag is het belangrijk dat de wanden/plafonds glad en vlak zijn. De zgn. pleisterlaag kan in een laagdikte van enkele milimeters tot >2 cm worden aangebracht. Deze pleisterlaag kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht.

offerte aanvragen


Kies uit bovenstaand menu of zoek op een trefwoord op deze site

11
0
9
8
7

Renova stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in moderne wandafwerkingen. Door gebruik te maken van alleen hoogwaardige produkten van Strikolith© is een
perfecte afwerking gegarandeerd!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen


Mail of bel ons voor een afspraak

Copyright ©2003
Renova Stucadoorsbedrijf
All rights reserved

Home          Adverteren          Algemene voorwaarden       Dealerschap        Partners           Help