Offerte Calculator
 SCHUURSPACHTEL

  Schuurspachtel is een decoratieve toepassing waarmee er een schuurwerkeffect verkregen wordt. Deze afwerking heeft dezelfde eigenschappen als het traditioneel schuurwerk en werkt namelijk vochtregulerend . Het voordeel van schuurspachtel is dat deze op kleur kan worden aangebracht wat niet het geval is met het bekende traditionele schuurwerk. De schuurspachtel wordt enkele millimeters aangebracht en er onstaat een fijn gewolkt effect.
Renova beschikt over een kleurenwaaier waarmee u makkelijk een keuze kunt maken van de ruim 20.000 kleuren die beschikbaar zijn. Mocht u een eigen kleur gekozen hebben, dan dient u uitsluitend ons het Ralnummer te vermelden waarmee wij de schuurspachtel op kleur laten maken.


Veel gestelde vragen

  Wat is Schuurspachtel?
Schuurspachtel is een op kunstharsbasis materiaal wat een gewolkt effect geeft.

Ondergrond
Voor het aanbrengen van Schuurspachtel dient de ondergrond vlak en glad te zijn.

Schuurspachtel op kleur
Bij Schuurspachtel op kleur wordt voor het aanbrengen van de Schuurspachtel de wanden voorbehandeld met het voorstrijkmiddel op kleur. Dit is een kwartskorrel bevattende laag.

Korreldikte
Schuurspachtel is enkel verkrijgbaar in 1mm korreldikte

Verontreiniging
Ondergronden die verontreinigd zijn dienen vooraf behandelt te worden met een isolerende latex zoals Isotex van Strikolith. (Verontreinigingen: vocht, nicotine, roet enz.)

Kleurgarantie
Indien u besluit om Schuurspachtel op kleur aan te brengen, krijgt u een kleurgarantie van onze leverancier Strikolith. De door Strikolith gemaakte kleuren blijven 3 dagen in het labaratorium en de Schuurspachtel mag na een kleurcontrole pas worden verzonden.

Levertijd
Door de kleurgarantie moet u op ca. 5 dagen levertijd rekenen.

Eigen materialen
Renova brengt geen materialen aan die u zelf aanschaft. Dit om een garantie op een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen.

 


Kies uit bovenstaand menu of zoek op een trefwoord op deze site

11
00
9
8
7

Renova stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in moderne wandafwerkingen. Door gebruik te maken van alleen hoogwaardige produkten van Strikolith© is een
perfecte afwerking gegarandeerd!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen
Mail of bel ons voor een afspraak 

Copyright ©2003
Renova Stucadoorsbedrijf
All rights reserved

Home          Adverteren          Algemene voorwaarden       Dealerschap        Partners           Help