Over ons.....

Sinds 2003 zijn wij werkzaam in Zeeland. Met name op het gebied van wand-/plafondafwerkingen. Van kleine tot middelgrote stuc-klussen. Maar niet alleen stucwerk maar ook het aanbrengen van Renovlies behang of Glasweefsel en alle voorkomende schilderwerken behoren  tot onze bijna dagelijkse werkzaamheden. 

Kortom, wij laat uw wanden weer tot leven komen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

 

Renovlies behang

 Renovlies – ook wel renovatievlies - is een goed alternatief om je muren er weer als nieuw te laten uitzien. Het is overschilderbaar behang zonder structuur. Door het gladde oppervlak heeft het de strakke uitstraling van stucwerk. Het verschil met stucwerk is dat renovlies een stuk goedkoper is.

Meer ........


 

Glasweefsel behang

Glasvliesbehang is bijna honderd procent naadloos. Veel mensen vinden stucwerk mooi, omdat er super gladde muren mee gerealiseerd worden. Door de nieuwste vormen van het glasvliesbehang ziet u nauwelijks naden. Dit zorgt ervoor dat het er super strak uitziet..

Meer ........


 


Schilderwerk

Voor schilderwerk zowel binnen als buiten kunt u bij ons terecht. Van het sauzen van wanden tot buiten schilderwerk van uw woning. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige verven en latex producten met een lange levensduur

Meer ........Stucwerk

Stucwerk van kleine tot middelgrote projecten. Het sausklaar maken van wanden tot en met complete renovatieprojecten. Geen klus is ons onbekend en met ruim 25 jaar ervaring gegarandeerd een strakke afwerking!

Meer ........